Jakobsdals X Marianne Haga Kinder

 

Vi på Jakobsdals har inlett ett spännande designsamarbete med den norska inredningsstylisten Marianne Haga Kinder. Marianne är en känd expert inom styling och har en passion för både inredning och trädgården. Med över 173 000 följare på sitt Instagram-konto inspirerar hon människor världen över med de senaste trenderna inom inredning, där hon öppenhjärtligt delar med sig av sitt eget hem och sin trädgård. 

 

 

Utöver Instagram så håller Marianne i Instagramkurser och föreläser om inredningstrender. Hon är en återkommande krönikör i Maison Interior med "Marianne's Interior Universe", där hon delar med sig av sina insikter och tankar om inredningens värld. Hon driver även sin egna podcast "Inspiration House", där lyssnarna får ta del av inspirerande samtal och idéer om att skapa vackra hemmiljöer.  

Detta samarbete är en spännande möjlighet för oss att föra in Marianne Haga Kinders unika vision och stil i våra produkter och fortsätta att inspirera våra kunder till att skapa vackra och harmoniska hemmiljöer.   Mariannes kollektion

Kollektionen Marianne har skapat har hon valt och kalla "Sandstrand". Produkterna har inspirerats av Mariannes nostalgiska resa tillbaka till barndomens somrar vid den idylliska stranden i Grimstad där hon spenderade många av sina somrar. Minnena från att promenera längs strandkanten och samla på stenar och snäckor som små juveler från havets botten vävdes samman med varje detalj av kollektionen.  

Varje element i kollektionen är en hyllning till den enastående skönheten och fridfullheten som endast kustlivet kan erbjuda och varje tillbehör bär med sig en historia av kärlek och minnen från en tid som är evigt förankrad i hjärtat.