Våra sidobord och soffbord tillför en soft känsla till ditt hem

Ditt soffbord är en viktig och central möbel i ditt vardagsrum. Viktigt är såklart att de har ”rätt” storlek och att de kan användas efter ditt behov osv. Däremot vilken stil soffbordet har beror ju helt på den stil som redan finns i ditt hem eller den stil du vill komplettera ditt hem med. 

Är du en person som tar ut svängarna eller är det viktigt att alla möbler matchar varandra och har en röd tråd? Svaret på den frågan är det bara du som har. Våra soffbord och sidobord finns i runda, rektangulära och ovala former, men även i lekfulla abstrakta former med känslan av rymden. Alla bord är handgjorda och unika så oavsett vilket val du gör så kommer du att få en exklusiv möbel och ett rum med en säregen design. Storleken på bordet kan anpassas efter soffor, fåtöljer, puffar mm. Det går också att kombinera flera sidobord som kan flyttas runt efter hur du umgås med familj och vänner.

Se våra sidobord och soffbord

 

Soffbord med en soft känsla av rymden och abstrakta andliga former.

Vårt soffbord Orion är ett spännande bord med unik design. Bordet är gjort av fiberglas och är designat av designern Divyendu Anand. Bordet ska skänka glädje och skönhet till dess omgivning och visa kärlek genom sin design. Genom denna produkt blir rummet verkligen unikt och får sitt eget, personliga uttryck.

 

Soffbord och sidobord av marmor

Vi uppskattar väderbitna föremål och äktheten hos råvarorna. Den polerade och ”perfekta” marmorn har ersatts av naturliga sprickor för att förstärka bordets råa charm. Eftersom varje bord är unikt kan variationer i färg och mönster förekomma. Bordet har polerats för att förstärka färgen och mönstret samt för grundläggande skydd. Detta kommer att förhindra att fläckar och smuts sätter sig direkt. Tänk på att marmor är ett känsligt material - spill som lämnas utan tillsyn kommer att lämna kvarstående fläckar och märken på ditt bord. Extra känsligt är det för produkter som innehåller syror (till exempel vin, citrusfrukter, kolsyra, vinäger).

 

Såhär sköter du om ditt marmorbord

Hantera ditt nya marmorbord med kärlek för att säkerställa att det fortsätter att se vackert ut. För att bibehålla ytskyddet råder vi dig att polera bordet en gång i månaden med paraffinolja under de första sex månaderna. Rengör ditt bord med en torr eller lätt fuktig mjuk trasa.

Använd inte slipande rengöringsmedel. Skydda bordet mot värme och alla vätskor, även från livsmedel. Använd inte oljor eller vätskor med konstgjord färg. Använd alltid underlägg, gärna värmetåligt och undvik alltid vassa föremål på ytan. Om olyckan ändå är framme kan du använda en liten mängd PH-neutral grönsåpa vid rengöring av marmorskivan. Viktigt är då att all såpa sedan avlägsnas helt från ytan. Vid en djupare rengöring av bordsskivan behöver den impregneras om igen.