Leveransinformation

Frakt

Vi erbjuder fri frakt på beställningar över 799 kr                                          

(under 799 kr tar vi ut en fraktavgift om 69 kr)

 

Leveranstid                                                                                           

Vi hanterar normalt din order inom ett dygn (helgfria vardagar) från beställning fram tills dess att varan lämnar vårt lager, förutsatt att vi har varan i lager. När varan har lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolaget som levererar din order inom utsatt tid för valt fraktsätt.

Alla möbler förutom våra bord tillverkas på beställning och har en leveranstid på ca 6 veckor. Möbler levereras till tomtgräns/trottoar alternativt hämtas på terminal.

 

Leveransförsening                                                                                  

Kunden har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt för oss att fullfölja beställningen, till exempel om vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Kontakta oss om du önskar häva ditt köp.

 

Ångerrätt och retur

Varan behöver returneras i ett oförändrat skick för att du som kund ska få en fullständig kreditering. Vill du returnera varan skickar du ett mail till jakobsdals@homeoftextile.se med ordernummer i ämnesraden för vidare instruktion. Du kan returnera en produkt inom 14 dagar, observera att produkten ska vara i oförändrat skick för full återbetalning.

Använd emballage som håller för postgången. Vid retur tillkommer en avgift om 69 kr.

 

Reklamation

Har du fått en defekt eller felexpedierad vara ber vi dig att kontakta oss på jakobsdals@homeoftextile.se Kan vi inte lösa problemet får du naturligtvis reklamera produkten för att få en ny. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Ej uthämtat paket

För ej uthämtat paket debiteras en avgift om 250 kr. Avgiften debiteras i efterskott. Vid utebliven betalning vidarebefordras ovillkorligen kraven till inkassoservice.